OneWay - forum - Livet - Religion - Kan ikke Oneway forklare dette heller?
OneWay > forum > Livet > Religion > Kan ikke Oneway forklare dette heller?

For enkelt!

ole er en som interreserer seg for .
Kan ikke Oneway forklare dette heller?
Dette er altså sakset på Oneways sider, og her ser vi selve limet som holder all kristendom og alle kristne sammen. Dette er altså den ekte og virkelige kristendom påstås det. Men kan Oneway forklare dette ut fra Guds ord? Den forrige ble kansje litt for vrien, siden det ikke kom et eneste lite pip, men kan dere da istedet klare denne? Jeg bare spørr!?

Selve cluet
Hva gjorde Jesus? Han døde for meg! Jeg trengte faktisk en som kunne dø for meg, for jeg hadde en dødsdom hengende over hodet.
Du skjønner; Livet er faktisk sånn at om du ikke klarer å leve et helt perfekt liv, så er du dømt til å dø! Det finnes ikke noen rabatt som sier at det kan holde om du gjør så godt du kan. Det hjelper ikke en dritt at jeg lever et pent og pyntelig liv uten de store feilene. Jeg tenker nemlig små tanker om folk av og til. Jeg er villig til å tråkke litt forsiktig på andre om jeg kan komme litt lenger opp av det. Jeg må innrømme at jeg er mer opptatt av at jeg skal ha det bra enn at du skal få det bedre. Beklager! Men jeg er sånn. Og av den grunn fortjener jeg å dø!
Men jeg henger ikke med hodet! Jeg jubler! Jeg danser! Jeg har funnet en som ville dø i stedet for meg! Og ikke en hvilken som helst: Gud selv ble menneske for å fikse opp i mine problemer! Han ville dø i stedet for meg. Det er fantastisk! Jeg er så glad! Gud ser ikke på mine råtne tanker mer! Han ser på meg og ser en fantastisk, ren og perfekt person. Ikke fordi jeg noen gang er det, eller kan bli det, men fordi jeg har fått det livet som Jesus levde. Det er det Gud ser! Dette er kristendom! Dette er hva det egentlig handler om! Møter du folk som påstår at kristendom er noe annet enn dette, så tar de feil!
Jeg er så happy! Jeg vil jammen bruke livet mitt på å gjøre ting for andre. Ikke fordi jeg blir noe bedre menneske av det, men fordi Jesus har gjort så sinnsykt mye bra for meg! Jeg er blitt inspirert! Jeg vil svare på Guds tjeneste for meg med en tjeneste tilbake. Ikke som noen betaling, for det er altfor dyrt. Men fordi jeg står i en vanvittig takknemlighetsgjeld som jeg har lyst til å svare på. Det Jesus har gjort for meg har han også gjort for deg! Bare ta imot. Innrøm overfor Gud at du trenger det. For du er vel ikke så ulik meg at du ikke trenger Ham?

siter  |  svar  | rediger
Ikke flust av bibelvers her nei... Men hvor du vil Disippel? Hvilke deler av teksten er du uenig i? At JEsus døde i vårt sted? At Han tok straffen på seg og bar vekk verdens synd? Hva med at vi uten JEsus er døde og uten håp? At mine synder blir ikke tilregnet meg lenger, men straffen ble lagt på HAm? At HAn har satt oss fremfor seg selv som hellig, ulastelig og rettferdig? Hva? Jeg er med på at ikke alt her er helt på akkord,ref. bare å ta Ham imot... Og at det ikke nevnes et kvekk om hva vi er frelst fra og konsekvensen at å dø uten Jesus... Jeg har kritisert Oneway før for å forkynne et Prosperity-gospel... Og holder fast ved at det gjør de ennå. Kan du utdype litt i hva du reagerer konkret?
siter  |  svar  | rediger
Hei Var. Ta å sammenlign hva dette frelste mennesket bekjenner og er så jublende glad for med det Guds ord jeg har lagt ut her før, og se etter om det er det samme som apostlene formaner til og gleder seg over. Dette glade mennesket påstår altså at: "Gud ikke ser på hennes råtne tanker mer! Hvor i skriften lærer apostlene noe slikt??? Videre fortsetter hun med dette: Han ser på meg og ser en fantastisk, ren og perfekt person. Ikke fordi jeg noen gang er det, eller kan bli det, men fordi jeg har fått det livet som Jesus levde. Det er det Gud ser! Dette er kristendom! Dette er hva det egentlig handler om! Møter du folk som påstår at kristendom er noe annet enn dette, så tar de feil! Sitat slutt.

Hvor i Skriften finner man hold for noe slikt? Om vedkommende lå på dødsleie sitt, snappende etter luft og nettopp hadde omvendt seg så skulle jeg latt det pasere. Da hadde det jo for så vidt vært sannhet, men dette mennesket gjør da vel ikke det??? Videre påstår hun at sann kristendom er at hun aldri kan bli bedre. Hun vil altså forbli å være en som gjerne tråkker andre ned bare hun ved det kan komme litt lenger opp selv. Slike mennesker skal selvfølgelig på den Herre Jesu Kristi dag fornedres. For den som seg selv opphøyer SKAL fornedres. Det er videre stort mørke og frekkhet å påstå at den som mener noe annet enn det hun påstår tar feil. Hele skriften vitner nemlig imot fra vers til vers. Det er kun de som er i mørket og som av mørket er blitt blinde som ikke ser det. At du spørr meg om hva jeg egentlig mener og ikke ser dette selv forundrer meg stort. Det er jo total villfarelse!
Redigert 01:40 - 3.Jun.2009 av Disippel
siter  |  svar  | rediger
Hei, takk for tilbakemelding… Og Guds fred…
ok, da er vi litt mer på nett… Som jeg skrev innledningsvis er det ikke flust av bibelvers, men så er det vel et vitnesbyrd fra en som uttrykker seg med egne ord. Ikke alt som blir lagt ut på oneway er undervisning Disippel. Men det trenger heller ikke bety at vi trenger å svelge alle halv-sannheter som blir servert. Men jeg tror vi bør huske at vi er alle disipler Disippel og lærer ennå. Siden nicet ditt er Disippel har vel du også opplevd å forkynne Ordet eller ”vitnet” uten dekning eller uten åpenbaring. Du ville nemmelig ikke være en Disippel om du ikke hadde gått en vei og lært underveis. Så hvorfor så harde ord. Denne jenta har tydeligvis ting å lære. Og hun har ikke lært alle dybdene ennå, men det er hennes vitnesbyrd og hennes uttrykk. Vi som ”vet” bedre skulle kanskje heller ta en ”storebror” rolle og være overbærende, ydmyke og milde, samt myndig nok til å poengtere hvilke ting som er riktig og hvorfor. Og hvilke ting som er feil og hvorfor.
Da det gjelder sitatet ditt:
” Gud ikke ser på hennes råtne tanker mer! Hvor i skriften lærer apostlene noe slikt???” – Så ville jeg tippet på at hun referer til synden. At hun var en synder, men har fått nåde og barmhjertighet. Så kan jeg godt gi deg to vitner på at Gud ikke anser oss som syndere lenger:
Joh 1:29 on the morrow John seeth Jesus coming unto him, and saith, `Lo, the Lamb of God, who is taking AWAY the sin of the world;
Tok Jesus vekk verdens synd??? Om Han faktisk tok vekk synden er den jo tatt vekk… For sikkerhetsskyld kan vi gå til det greske ordet som brukes her:
Thayer
airō
2) to take upon one’s self and carry what has been raised up, to bear
3) to bear away what has been raised, carry off
3a) to move from its place
3b) to take off or away what is attached to anything
3c) to remove
3d) to carry off, carry away with one
3e) to appropriate what is taken
3f) to take away from another what is his or what is committed to him, to take by force
3g) to take and apply to any use
3h) to take from among the living, either by a natural death, or by violence
3i) cause to cease
Ganske klart igrunn…
2Co 5:17 So that if anyone is in Christ, he is a new creation; the old things have passed away; behold, all things have become new!
2Co 5:18 And all things are from God, the One having reconciled us to Himself through Jesus Christ, and having given to us the ministry of reconciliation,
2Co 5:19 as, that God was in Christ reconciling the world to Himself, not charging their deviations to them, and having put the Word of reconciliation in us.
2Co 5:20 Then on behalf of Christ, we are ambassadors, as God is exhorting through us, we beseech on behalf of Christ, Be reconciled to God.
2Co 5:21 For He made the One who knew no sin to be sin for us, that we might become the righteousness of God in Him.
La meg gjennta det på norsk:
SÅ HAM IKKE TILREGNER DEM DERES OVERTREDELSER
Ordet overtredelse eller deviation er på gresk paraptōma:
παράπτωμα
paraptōma
par-ap'-to-mah(strongs)
From G3895; a side slip (lapse or deviation), that is, (unintentional) error or (wilful) transgression: - fall, fault, offence, sin, trespass.
Dette gjelder tydeligvis all form for overtramp…
Så… Gud ser altså ikke på meg lenger som en synder og ikke tilregner Han verden deres synd, den er tatt vekk. Men det betyr ikke at synden ikke har konsekvenser, ei heller er det meningen at vi skal forbli ansett som syndfrie. For det er jo akkurat slik dette vitnesbyrdet forteller, ingen av oss står syndfrie manifestert i det øyeblikket vi mottar troen på Gud.

” Videre fortsetter hun med dette: Han ser på meg og ser en fantastisk, ren og perfekt person. Ikke fordi jeg noen gang er det, eller kan bli det, men fordi jeg har fått det livet som Jesus levde. Det er det Gud ser!”
Her er det nok litt for enkelt… Det er jeg så absolutt enig i. I Kristus, ved tro ER vi en fantastisk, ren og perfekt person. Ikke fordi jeg i utgangspunktet er det – nei, vi er alle skyldige fremfor Gud, vi var uten håp, uten Jesus og uten Gud i denne verden – men jeg skal bli det. ”Det er det Gud ser” – dette er et klassisk tilfelle av kun en forståelse av blodet som dekker over oss – ”det er under blodet” – men vi er ikke kalt til å forbli under blodet… På ingen måte, vi er kalt til å gå fra å være Guds barn, til Guds sønn(er). Vi skal manifestert bli lik Ham. Gud ser enden fra begynnelsen – Han ser oss forvandlet lik Kristus, manifestert. Derfor virker Gud i oss til å virke og å ville sin vilje.

” Om vedkommende lå på dødsleie sitt, snappende etter luft og nettopp hadde omvendt seg så skulle jeg latt det pasere. Da hadde det jo for så vidt vært sannhet, men dette mennesket gjør da vel ikke det???”
Javel?? Latt det pasere sier du? Det hun her sier kan vel egentlig ikke være gjeldende i den ene situasjonen for så å være vranglære av verste sort(!) den neste? – Er det skiftende skygge i Gud, forandrer Han seg? La meg spørre om noe, forskjellsbehandler Gud menneskene? Er det slik at om en person tar imot troen og så dør, da er det greit å si at det ikke er noe forbedringspotensial, men for dem som har år igjen å leve er det bare å starte å omvende seg. For om du ikke slutter med syndinga di så åker du rett i ovnen(!)?
Troens mål er sjelens frelse… Vi ER ikke frelst bare fordi vi har bedt en bønn eller har en tro – demonene tror de òg – de skjelver til og med – Nei Gud frelser oss ved troen og ved tro er vi rettferdige og ulastelige, men det skal faktisk manifesteres og vi skal perfeksjoneres. Gud skal perfeksjonere oss ved Sin rensende ild. Men det er Guds verk og ikke vårt eget…
1Jn 2:1 My little children, these things I write to you, that ye may not sin: and if any one may sin, an advocate we have with the Father, Jesus Christ, a righteous one,
1Jn 2:2 and he--he is a propitiation for our sins, and not for ours only, but also for the whole world,

Isa 43:25 I--I am He who is blotting out Thy transgressions for Mine own sake, And thy sins I do not remember.
Isa 43:11 I--I am Jehovah, And besides Me there is no saviour.
Isa 43:12 I--I declared, and saved, and proclaimed, And there is no stranger with you, And ye are My witnesses, an affirmation of Jehovah, And I am God.
Isa 43:13 Even from the day I am He, And there is no deliverer from My hand, I work, and who doth turn it back?

Isa 1:18 Come, I pray you, and we reason, saith Jehovah, If your sins are as scarlet, as snow they shall be white, If they are red as crimson, as wool they shall be!


“At du spørr meg om hva jeg egentlig mener og ikke ser dette selv forundrer meg stort. Det er jo total villfarelse!” – Vel, det å spørre gir oftest et mer korrekt utgangspunkt enn bare å anta hva som er ment. Det virker på meg Disippel som at du trenger å telle til ti og trekke pusten – Ro deg ned litt da! Kan det være at du burde ha spurt konkret om hva som menes i denne artikkelen? Er det helt utenkelig at du leser noen ting her litt vell bokstavelig?
Redigert 00:55 - 9.Jun.2009 av VAR
siter  |  svar  | rediger
Jeg vil raskt legge til en ting til ---
Jeg leste i profilen din følgende:
"Tror imidlertid ikke at ordet kan forståes med hodet og at man kan studere seg til forståelse av frelsens vei, men at ordet må åpenbares for hver enkelt av oss ved den Hellige Ånds hjelp." --- Forstår jeg deg da rett om jeg sier at du sier at ingen kan forstå noe som helst i Guds Ord uten at det blir åpenbart for han eller henne? For det tror nemlig jeg òg... Men da finner jeg det særdeles underlig din meget krasse tone da det gjelder denne såkalte "fullstendig villfarelsen" --- du skriver som følger Disippel: "Slike mennesker skal selvfølgelig på den Herre Jesu Kristi dag fornedres. For den som seg selv opphøyer SKAL fornedres. Det er videre stort mørke og frekkhet å påstå at den som mener noe annet enn det hun påstår tar feil. Hele skriften vitner nemlig imot fra vers til vers. Det er kun de som er i mørket og som av mørket er blitt blinde som ikke ser det. At du spørr meg om hva jeg egentlig mener og ikke ser dette selv forundrer meg stort. Det er jo total villfarelse!"--- Jeg "hører" du tror at ingen kan få noen forståelse av Guds ord gjennom hodet, men det må åpenbares av Gud, men jeg ser ingen gjennomføring av den troen, siden du går så til de grader til attak på disse håpløse troende som er fullstendig i mørket. Om Gud ikke har gitt åpenbaring på et område for noen, hvordan forsvarer du da å holde dem selv ansvarlig for deres mangelende forståelse? Den kommer fra Gud og kan ikke oppnås gjennom hodet. Den åpenbaringen du har mottatt fra Herren er gitt deg over en periode på 20 år, forventer du da at en ung person som ikke har vandret like lenge som deg skal kunne ha den samme kunnskap og forståelse? Som en eldre i Herren viser du lite forståelse og tålmodighet med brødre og søstre. Og heller ingen mildhet eller ydmykhet eller evne til å undervise de hellige slik at de vokser opp til hodet som er kristus.
siter  |  svar  | rediger
Det finnes intet grunnlag for vekst i Kristus når man har alt der oppe i ham. Når all Kristi rettferdighet allerede er gitt en, hvor skal man da få tak i mer? En annen ting: At Oneway setter "nyfrelste" til å drive med forkynnervirksomhet her, viser jo kun at de intet forstår av det hele. Vedkommende har jo overhodet ikke noe annet å komme med enn syndernes forlatelse i alle mulige og noen ganger også ganske tvilsomme innpakninger. Men nå er vi frelst....så hva nå??? Hvor går veien? Hva skal vi jage etter? Hvordan får vi del i guddommelig natur? Hvor er Kristi fotspor? Hvordan døder man legemets gjerninger ved Ånden? Hva er døde gjerninger? kjødets gjerninger? syndens lov? en annen lov i lemmene? det gamle mennesket? det nye mennesket? du dårlige menneske? Kjødets legeme? dødens legeme? Kristi legeme? osv-osv. Det er ikke noe rart at en slik forkynnelse som serveres her gjør nettstedet folketomt og uvirksomt. Desuten kan en jo bare lire ut av seg et eller annet og stikke av en måneds tid eller to etterpå. Det har ingen konsekvenser hva en skriver her inne. Man kan være anonym, uten bilde, navn og add. Dersom du vil noe mer med ditt kristenliv Var, enn det du inntil idag har fått ut av det, så er du velkommen til samfunn i lyset på webadressen http://www.Hvetekornet.no
siter  |  svar  | rediger
Om man ikke korsfester kjødet med dets lyster og begjæringer og begynner å leve etter Kristi lære vil det aldri bli noe annet enn kjødets gjerninger som manifiseres - (som du så fint kaller det) - i og ved en. Det blir kun verdslighet, forfengelighet, furting, skillsmisser og hor, flørting lyving, baktalelse, rus, missunnelse, og all slags storaktighet og oppblåsthet som kommer til syne. Man forblir i kjødet all sin levetid og satser på (ut fra feil forkynnelse) å få alt når en kommer til himmelen. Det er også ånden og essensen i det som serveres både av deg og av alle andre her inne. Det finnes ikke et ord her som går kjødet imot. Det er kun det vanlige religiøse preket om den overdekkende nåde, og det overdekkende blod. Under blodet - hvor finner du et slikt uttrykk i Skriften?? Og den fantastiske illusjon om at Gud Fader nå ser oss som fullkomne rene og herlige i Ham? Dersom vi dør med ham skal vi leve med ham. Hva slags død er det? Men dersom vi ikke dør med ham....skal vi da allikevel leve med ham??? Så død da deres jordiske lemmer....Hva er dette for noe. Alltid bærende Kristi død med oss i legemet....Hva er dette for en død? Han som bar våre synder på sitt legeme opp på treet, forat vi skal avdø fra våre synder og leve for rettferdigheten.......Han er det vi må følge! Han som døde for at vi skal avdø! Hvis ikke så bedrar vi oss selv. Vi farer vill i troen! Dersom korsets ord i skriften kun er og blir Golgata-korset, så forblir man i kjødet all sin livstid og kan intet lære av Gud, og de som er i kjødet kan heller ikke tekkes Gud for de er i fiendskap til hans væsen og hans lover og bud. Å innbilde seg at man har syndernes forlatelse er en ting, å ha det år etter år, tiår etter tiår, er noe ganske annet. Da elsker man Gud høyere enn sine egne lyster, og de lyster som ikke lenger ernæres og pleies, de går da etterhvert til grunne i kjødet. Slike herlige saker finnes det ikke et eneste ord om her inne, bortsett fra det jeg selv har skrevet om. Hva tror du det kommer av? Jeg skal spare deg fra å gruble. Det kommer av av man ikke kjenner Han som er veien, sannheten og livet. Man lever som Job gjorde, nemlig kun i noen rykter om ham.
Redigert 18:31 - 30.Aug.2009 av Disippel
siter  |  svar  | rediger
Guds fred bror--- er enig i mye du poengterer... men du vet lite om meg.----
siter  |  svar  | rediger
Selvfølgelig, du er jo kun som en skygge her inne. Men kom frem i lyset da vel, og la oss vandre sammen i det? Jeg biter ikke hodet av noen, men synd, verdslighet og hykleri er av djevelen.
Redigert 15:34 - 3.Sep.2009 av Disippel
siter  |  svar  | rediger
Ok, la oss vandre i Herrens fantastiske lys... Men dette forumet her i oneway er helt dødt. Aldri noen meninger eller yttringer her som kan føre til konstruktiv dialog... Det er derfor jeg har lagt ut litt provoserende yttringer her... En må jo dra på så vanvittig for å få en responds her... kikket på nettsiden din "hvetekornet.no" er dette en side med toveiskommunikasjon eller bare enveis?
siter  |  svar  | rediger
Hei Var! Ja, la oss vandre i lyset fra Kristi evangelium og apostlenes lære.

Du har desverre helt rett i at her på Oneway er det helt dødt. Derfor sier skriften "Våkn opp for alvor og synd ikke..." og "Våkn opp du som sover, og stå opp fra de døde, og Kristus skal lyse for deg." Men hvem vil erkjenne at man sover og synder og er død igjen? De mennesker som disse formaninger gjelder var jo en gang - ved gjenfødelse og Åndens dåp - våkne, levende og stridende mot synden, idet de hadde omvendt seg og tatt imot Jesus som sin frelser.

Nettsiden min er så absolutt for to-veis komunikasjon. Du har allerede fått svar på ditt utrop. Du er, som alle andre, hjertelig velkommen til å lese der inne. Om Kristi evangelium er noe for deg må du selv gjøre deg opp en mening om. Det som formidles der er skjult av Gud Fader for de vise og forstandige, og åpenbart for umyndige og enfoldige mennesker, og det priser vi Gud for sammen med Sønnen. Dersom du lurer på hvem jeg er så klikk på bildet av meg og vips...du får mitt vitnesbyrd i Kristus.
siter  |  svar  | rediger
Flott skal gjøre det, legger til siden din på favoritter... Guds fred...
siter  |  svar  | rediger
Copyright © 2008 Oneweb. Alle rettigheter forbeholdes.
Designet av Rabbel Design  |  Utviklet av iProg
Om ikke lenge kommer det en ny julevideo her på oneway.no!
Daniel 30nov 23:23
Sommeren er definetivt over og arbeidet med flere videoer til oneway.no begyner :)
Daniel 14sep 15:20
Denne påsken kommer det en ny serie som heter "Påskedramaet" opp på oneway.no En episode vil komme hver dag i løpet av påsken!
Daniel 26mar 17:29
Flere videoer med webpastoren kommer etterhvert. Til påske kommer også en ny serie som handler om påske!
Daniel 26feb 13:26
Vi jobber nå med en undervisningsserie som heter webpastoren. Videoer kommer fremover!
Daniel 14jan 19:49
Om ikke lennge kommer årets julevideoer opp på oneway.no :)
Daniel 13des 23:03
Torsdag 29 okt. spiller vi inn en ny undervisnings video med Helge Terje Gilbrandt. Vi håper at det kan bli en serie med bra undervisning.
jostein 24okt 21:22
De siste studiobitene til ungdomstvprogrammet er nå spilt inn. Dette blir kjempebra, nå gjennstår bare klipping!
Daniel 24mar 13:57
Neste uke skal vi spille inn siste stuiobit til ungdomstv programet. De siste forberedelsene i studio som lys og kulisser gjøres denne uken :)
Daniel 18mar 08:09
Vi planlegger å spille inn den siste biten av piloten for ungdomsTV-programet i slutten av denne måneden.
Daniel 2mar 17:48
TV: Musikkvideoen med compass, kortfilmen og intervjuet med Andreas Håtveit er ferdigredigert.
Daniel 2mar 17:48
Ungdoms TV, i helga har tv crew jobba med redigering av innslag i piloten. Dette går fremover og blir veldig bra.
jostein 28okt 23:17
Nå kan du se hvem som er innlogget under brukere, du får også se profilbilde.
oe.elvik 24okt 15:47
Denne uken er det full fokus på å utvikle nettløsning til Menigheter på Oneway Mediasenter. Vi regner med å ha "Oneweb" klar 1. januar 2009
jostein 21okt 11:33
Noen har hatt problemer med å måtte logge inn to ganger før inloggingen skal holde seg. Dette skal nå være fikset.
oe.elvik 13okt 13:49
Menyen er forbedret.
frank 2sep 11:41
Hei, på TV fronten begynner Daniel på fast praksisplass på Oneway hver onsdag. Det blir toppers, Daniel er en kreativ, engasjert og positiv gutt.
jostein 1sep 21:57
Da er sommerferien over for oss i oneway og vi fortsetter jobben med å ta oneway.no til nye høyder.
oe.elvik 19aug 11:18
TV team: Kortfilmen, musikkvideoen og intervjuet med andreas håtveit er nå i redigeringsfasen. Etter det gjenstår fargekorigering og lydarbeid.
Daniel 18jul 13:17
Lagt til flere "interesser" og "stiler" under oppdatering av profilen
frank 20jun 13:30
TV team I dag er det opptak av kortfilm på Hønefoss. Olav, Daniel og Solfrid reiste fra Oneway. Robert, Audun og en bra gjeng er engasjert der oppe.
jostein 18jun 00:12
TV team. Torsdag 12 juni var vi på Hermon og hadde intervju med Andreas Håtvedt til ungdoms tv.
jostein 18jun 00:09
Sletting av meldinger og kommentarer er nå mulig.
oe.elvik 16jun 15:54
Nå er det plass til flere bilder i galleriet til brukerene
oe.elvik 16jun 15:54
Spør oss funker nå.
oe.elvik 16jun 13:36
En del bugs er fjernet. Fint om dere vil rapportere feil videre.
oe.elvik 16jun 13:35
Enderlig er den etterlengtede shoutboxen på plass. Slå dere løs brukere!
oe.elvik 16jun 13:34
Da har vi fått nyhetsblogg som oneway crew vil skrive litt i.
oe.elvik 16jun 13:33
Annonse Revisjon Sør as Tannlege Magne Borge Signal Sko as Aalsgate 13 REMA 100 Nenset Energus Jes Eiendom

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (12)