OneWay - Artikkel - Engler og Prinsesser
OneWay > Artikkel > Engler og Prinsesser

Et spesielt møte med Gud!

mawi er en som interreserer seg for .

Engler og Prinsesser

Prinsessen snakker om engler. Derfor snakker alle andre om engler også. Men snakker englene om prinsessen? Og i så fall hva sier de da? Engledebatten har roet seg, men OneWay.no vil vise deg din store mulighet til å få kontakt med det hinsidige.
Märtha Louise har fortalt oss at hun har kontakt med engler og at hun kan lære bort teknikker for hvordan andre også kan få det. Noen tar henne alvorlig og forteller om egne opplevelser med engler eller om eget forhold til dem. Andre mener at engler tilhører samme kategori som julenissen og tannfeen. Men Bibelen bekrefter at Märtha har aldeles rett i at engler finnes.

Bibelen skriver om to typer engler; de gode (som er Guds tjenere) og de onde (som er Satans tjenere). I en svensk undersøkelse sier 30% at de har hatt opplevelser med engler eller at de kjenner noen som har hatt det. Slike opplevelser forteller alltid om de gode englene. Muligens skyldes det at vi ikke kaller de onde englene for engler men at vi har andre navn på dem. Vi vet ikke så mye om de onde englene annet enn at de finnes og at de er i Satans tjeneste for å ødelegge for oss. De gode englene vet vi en del mer om siden Bibelen skriver om dem. Det finnes et enormt antall engler.

De menneskene som fikk se inn i Himmelen forteller at de så uendelige horder av engler som gir ære til Gud (Åp. 5.11).  Da Jesus ble født, viste et kor av engler seg over hele himmelen (Luk 2.13). Men vi ser også enkeltengler som kommer med beskjed fra Gud til enkeltpersoner (Luk 1.26-27). Englene står til Guds disposisjon. De tar imot ordre fra Ham.

Bibelen advarer

Det kan nok være at mennesker kan opprette kontakt med englene, men Bibelen advarer sterkt mot det.  "La ikke dem som vil drive med selvfornektelse og engledyrkelse, røve seierskransen fra dere. De går helt opp i sine syner, og uten grunn skryter de av tanker som kommer fra deres eget kjøtt og blod, og holder ikke fast på ham som er hodet", Kol 2.18. Johannes følte en gang behov for å tilbe en engel, men engelen svarte: «Gjør ikke det! Jeg er en tjener som du og dine søsken profetene og de som tar vare på ordene i denne boken. Gud skal du tilbe!» (Åp 22.9). Den gang  da Jesus døde på korset tok han bort alt som skiller mellom Gud og mennesker. Ingenting skal være mellom oss. "For jeg er viss på at verken død eller liv, verken engler eller krefter (... ) skal kunne skille oss fra Guds kjærlighet i Kristus Jesus, vår Herre" (Rom 8.38).

Ikke la noe komme i mellom.

Den enorme, fantastiske, mektige og evige Gud ønsker et intimt, gjensidig og uhindret forhold til deg! Han tillater ikke at vi bruker av vår energi til å gå omveien om hans tjenere. Og hvorfor skulle vi gjøre det? Gud er sterkere og mektigere enn englene og vi har direkte tilgang opp på hans fang. Hvorfor skulle vi da stoppe ved tjenerne som står rundt ham? Det blir som om prinsesse Märtha hadde valgt å gå til kongens adjutant i stedet for å gå rett inn å gi pappaen sin en klem. Om kongen velger å sende en av sine sjåfører for å hente Märtha, så må han selvfølgelig gjerne gjøre det. Men det ville jo kun være for at hun skal få en trygg og effektiv transport direkte hjem til far. Sjåføren er ikke viktig i seg selv.

Guds herlige beskjed til alle mennesker er at vi er velkommen og ønsket i hans nærhet. Han vil dele sine fortrolige tanker med oss og han ønsker at vi skal gjøre det samme med Ham. Han er en sjalu (på en god måte) Gud som ikke vil ha konkurrenter. Han elsker oss så intenst at han vil ha hele vår oppmerksomhet. Han er Kongen over alle konger og vi er Hans barn. Dermed er vi prinser og prinsesser med store privilegier. Når vi ber vår pappa Kongen om hjelp så gir han oss det gjerne. Noen ganger sender Han engler og andre ganger gjør Han det på andre måter.

Han er englenes sjef og kjenner dem. Dermed vet Han best hvor og når de bør kontaktes. Vi kan gå direkte til Gud, vår far. Alt annet blir unødvendige og distraherende omveier.
Skrevet av: 2007-09-04 12:48:54 Endret av: jostein 2008-11-10 12:15:00
Copyright © 2008 Oneweb. Alle rettigheter forbeholdes.
Designet av Rabbel Design  |  Utviklet av iProg
Om ikke lenge kommer det en ny julevideo her på oneway.no!
Daniel 30nov 23:23
Sommeren er definetivt over og arbeidet med flere videoer til oneway.no begyner :)
Daniel 14sep 15:20
Denne påsken kommer det en ny serie som heter "Påskedramaet" opp på oneway.no En episode vil komme hver dag i løpet av påsken!
Daniel 26mar 17:29
Flere videoer med webpastoren kommer etterhvert. Til påske kommer også en ny serie som handler om påske!
Daniel 26feb 13:26
Vi jobber nå med en undervisningsserie som heter webpastoren. Videoer kommer fremover!
Daniel 14jan 19:49
Om ikke lennge kommer årets julevideoer opp på oneway.no :)
Daniel 13des 23:03
Torsdag 29 okt. spiller vi inn en ny undervisnings video med Helge Terje Gilbrandt. Vi håper at det kan bli en serie med bra undervisning.
jostein 24okt 21:22
De siste studiobitene til ungdomstvprogrammet er nå spilt inn. Dette blir kjempebra, nå gjennstår bare klipping!
Daniel 24mar 13:57
Neste uke skal vi spille inn siste stuiobit til ungdomstv programet. De siste forberedelsene i studio som lys og kulisser gjøres denne uken :)
Daniel 18mar 08:09
Vi planlegger å spille inn den siste biten av piloten for ungdomsTV-programet i slutten av denne måneden.
Daniel 2mar 17:48
TV: Musikkvideoen med compass, kortfilmen og intervjuet med Andreas Håtveit er ferdigredigert.
Daniel 2mar 17:48
Ungdoms TV, i helga har tv crew jobba med redigering av innslag i piloten. Dette går fremover og blir veldig bra.
jostein 28okt 23:17
Nå kan du se hvem som er innlogget under brukere, du får også se profilbilde.
oe.elvik 24okt 15:47
Denne uken er det full fokus på å utvikle nettløsning til Menigheter på Oneway Mediasenter. Vi regner med å ha "Oneweb" klar 1. januar 2009
jostein 21okt 11:33
Noen har hatt problemer med å måtte logge inn to ganger før inloggingen skal holde seg. Dette skal nå være fikset.
oe.elvik 13okt 13:49
Menyen er forbedret.
frank 2sep 11:41
Hei, på TV fronten begynner Daniel på fast praksisplass på Oneway hver onsdag. Det blir toppers, Daniel er en kreativ, engasjert og positiv gutt.
jostein 1sep 21:57
Da er sommerferien over for oss i oneway og vi fortsetter jobben med å ta oneway.no til nye høyder.
oe.elvik 19aug 11:18
TV team: Kortfilmen, musikkvideoen og intervjuet med andreas håtveit er nå i redigeringsfasen. Etter det gjenstår fargekorigering og lydarbeid.
Daniel 18jul 13:17
Lagt til flere "interesser" og "stiler" under oppdatering av profilen
frank 20jun 13:30
TV team I dag er det opptak av kortfilm på Hønefoss. Olav, Daniel og Solfrid reiste fra Oneway. Robert, Audun og en bra gjeng er engasjert der oppe.
jostein 18jun 00:12
TV team. Torsdag 12 juni var vi på Hermon og hadde intervju med Andreas Håtvedt til ungdoms tv.
jostein 18jun 00:09
Sletting av meldinger og kommentarer er nå mulig.
oe.elvik 16jun 15:54
Nå er det plass til flere bilder i galleriet til brukerene
oe.elvik 16jun 15:54
Spør oss funker nå.
oe.elvik 16jun 13:36
En del bugs er fjernet. Fint om dere vil rapportere feil videre.
oe.elvik 16jun 13:35
Enderlig er den etterlengtede shoutboxen på plass. Slå dere løs brukere!
oe.elvik 16jun 13:34
Da har vi fått nyhetsblogg som oneway crew vil skrive litt i.
oe.elvik 16jun 13:33
Annonse Revisjon Sør as Tannlege Magne Borge Signal Sko as Aalsgate 13 REMA 100 Nenset Energus Jes Eiendom

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (29)