OneWay - Story - Overlevde 11. september
OneWay > Story > Overlevde 11. september

Forandret liv

RT2 er en som interreserer seg for .

Overlevde 11. september

Sujo John jobbet i 81. etasje i World Trade Center. Han overlevde mirakuløst 11. september. Møtte Jesus på ny, og har siden sett 30.000 ta imot Jesus.

Sujo John levde et ordinært liv, med en lukrativ jobb. Han følte at han levde et tomt liv. Gud hadde velsignet ham og familien med gode jobber, og snart skulle de få en unge også. Men han følte ikke at han gjorde noe igjen, han gikk bare i kirken. Han visste at Gud hadde en plan for livet hans, men han gjorde ikke noe med det. Sujo bestemte seg for å skrive en mail til en venn i kirka for å fortelle hva han følte. Mailen forlot PC’en kl 8:05. Han ante ingen ting om hvor mye som skulle forandre seg i løpet av dagen.

Tirsdag 11. september 2001 klokken 8:45, jobbet Sujo John helt normalt ved faksmaskinen i tårn nummer én i World Trade Center. Plutselig eksploderte bygningen, like over hodet på John. Det føltes ut som om trommehinnene var blitt revet i stykker. Trykket av eksplosjonen slo folk i bakken, mens deler av American Airlines-flyet raste inn i etasjen. Taket i den 81. etasjen var blitt omgjort til et stort krater. Man kunne se ti etasjer oppover i bygningen, mens flybensinen rant nedover veggene, og startet å brenne. Sujo og de andre kjempet seg gjennom flammene, og fant en liten trappegang. Trappa var smal, og det ble en kamp mot tiden og flammene. Sujo prøvde desperat å ringe kona Mary, men kom i likhet med de andre ikke igjennom. Mary var gravid i fjerde måned, og jobbet i 71. etasje i det andre tårnet.

På veg nedover trappa hørte de på nytt en kjempeeksplosjon, og Sujo ble livredd for kona. I mer enn en time kjempet Sjuo seg nedover trappene, før han kom ut på Plaza Level. Synet som møtte ham her var likene av hundrevis av mennesker, som hadde hoppet ut fra tårnene i dødsangst. Sujo siktet seg inn på tårn nummer to, for å se etter Mary, men ble hindret av enda en eksplosjon. Det andre tårnet raste sammen.

Sujo begynte å rope ut til Jesus, for styrke. Han oppmuntret folk rundt seg til å rope til Jesus og ta imot ham. Betong, stål og glass raste i bakken rundt ham. Mennesker rundt ham ble knust. Sujo ble ikke truffet av noe, han var uskadd. Det var et mirakel i seg selv. Han fant ut etter en stund at han kunne ikke bli værende der, og kjempet seg vekk. Sujo forsøkte hele tiden å ringe Mary, men kom ikke igjennom. Etter en times kamp, vekk fra World Trade Center, ringte mobiltelefonen hans. Til Sujos store overraskelse var det Marys nummer. Han var sikker på at det var noen som ringte for å bekrefte at hun var død. ”John, lever du?”, lød den kjente stemmen i telefonen. De møttes etter en kort stund. Det viste seg at Mary aldri hadde nådd frem til World Trade Center. Hun var blitt forhindret på vegen.

Dagen etter, laget John og Mary et lite alter, ved sengen hjemme. Der overgav de sine liv til Jesus. ”Om du vil bruke meg, så gjør det Gud”, ba han. Kort tid etter var leiligheten deres fylt opp av pressefolk, som sendte historien deres verden over. Pat Robertson og 700 Club laget en reportasje om Sjuo, som satte en historisk rekord. Aldri før i TV-programmets historie hadde de opplevd en slik respons. Hvor mer enn 420 mennesker sier de har tatt imot Jesus. Etter dette har Sujo reist rundt på skoler, menigheter og andre steder, for å bruke historien sin til å fortelle andre om Jesus. Han har til og med vært i Østfold-hallen og delt sitt vitnesbyrd, og sin tro. I sitt arbeid etter den livdsforvandlende dagen 11.september 2001, har Sujo sett mer enn 30.000 mennesker ta i mot Jesus, gjennom sitt arbeid.

Kilder:Magazinet, Nr. 49, 2 Sept. 2004. -  http://www.sujojohn.com

Skrevet av: 2004-11-08 14:52:36 Endret av: Daniel 2008-08-04 18:25:00
Copyright © 2008 Oneweb. Alle rettigheter forbeholdes.
Designet av Rabbel Design  |  Utviklet av iProg
Om ikke lenge kommer det en ny julevideo her på oneway.no!
Daniel 30nov 23:23
Sommeren er definetivt over og arbeidet med flere videoer til oneway.no begyner :)
Daniel 14sep 15:20
Denne påsken kommer det en ny serie som heter "Påskedramaet" opp på oneway.no En episode vil komme hver dag i løpet av påsken!
Daniel 26mar 17:29
Flere videoer med webpastoren kommer etterhvert. Til påske kommer også en ny serie som handler om påske!
Daniel 26feb 13:26
Vi jobber nå med en undervisningsserie som heter webpastoren. Videoer kommer fremover!
Daniel 14jan 19:49
Om ikke lennge kommer årets julevideoer opp på oneway.no :)
Daniel 13des 23:03
Torsdag 29 okt. spiller vi inn en ny undervisnings video med Helge Terje Gilbrandt. Vi håper at det kan bli en serie med bra undervisning.
jostein 24okt 21:22
De siste studiobitene til ungdomstvprogrammet er nå spilt inn. Dette blir kjempebra, nå gjennstår bare klipping!
Daniel 24mar 13:57
Neste uke skal vi spille inn siste stuiobit til ungdomstv programet. De siste forberedelsene i studio som lys og kulisser gjøres denne uken :)
Daniel 18mar 08:09
Vi planlegger å spille inn den siste biten av piloten for ungdomsTV-programet i slutten av denne måneden.
Daniel 2mar 17:48
TV: Musikkvideoen med compass, kortfilmen og intervjuet med Andreas Håtveit er ferdigredigert.
Daniel 2mar 17:48
Ungdoms TV, i helga har tv crew jobba med redigering av innslag i piloten. Dette går fremover og blir veldig bra.
jostein 28okt 23:17
Nå kan du se hvem som er innlogget under brukere, du får også se profilbilde.
oe.elvik 24okt 15:47
Denne uken er det full fokus på å utvikle nettløsning til Menigheter på Oneway Mediasenter. Vi regner med å ha "Oneweb" klar 1. januar 2009
jostein 21okt 11:33
Noen har hatt problemer med å måtte logge inn to ganger før inloggingen skal holde seg. Dette skal nå være fikset.
oe.elvik 13okt 13:49
Menyen er forbedret.
frank 2sep 11:41
Hei, på TV fronten begynner Daniel på fast praksisplass på Oneway hver onsdag. Det blir toppers, Daniel er en kreativ, engasjert og positiv gutt.
jostein 1sep 21:57
Da er sommerferien over for oss i oneway og vi fortsetter jobben med å ta oneway.no til nye høyder.
oe.elvik 19aug 11:18
TV team: Kortfilmen, musikkvideoen og intervjuet med andreas håtveit er nå i redigeringsfasen. Etter det gjenstår fargekorigering og lydarbeid.
Daniel 18jul 13:17
Lagt til flere "interesser" og "stiler" under oppdatering av profilen
frank 20jun 13:30
TV team I dag er det opptak av kortfilm på Hønefoss. Olav, Daniel og Solfrid reiste fra Oneway. Robert, Audun og en bra gjeng er engasjert der oppe.
jostein 18jun 00:12
TV team. Torsdag 12 juni var vi på Hermon og hadde intervju med Andreas Håtvedt til ungdoms tv.
jostein 18jun 00:09
Sletting av meldinger og kommentarer er nå mulig.
oe.elvik 16jun 15:54
Nå er det plass til flere bilder i galleriet til brukerene
oe.elvik 16jun 15:54
Spør oss funker nå.
oe.elvik 16jun 13:36
En del bugs er fjernet. Fint om dere vil rapportere feil videre.
oe.elvik 16jun 13:35
Enderlig er den etterlengtede shoutboxen på plass. Slå dere løs brukere!
oe.elvik 16jun 13:34
Da har vi fått nyhetsblogg som oneway crew vil skrive litt i.
oe.elvik 16jun 13:33
Annonse Revisjon Sør as Tannlege Magne Borge Signal Sko as Aalsgate 13 REMA 100 Nenset Energus Jes Eiendom

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (27)