OneWay - Story - Helt rått!
OneWay > Story > Helt rått!

Vanntett visshet!

Salamia er en som interreserer seg for .

Helt rått!

Det å være kristen er ikke kjipt. Det er bare helt rått! Opplevelser daglig med Jesus. En venn som jeg kan komme til. Han jeg deler sorg og glede med. Han jeg nå ALDRI kan klare meg uten.

Jeg ble født inn i en kristen familie, og har gjennom hele oppveksten blitt fortalt om Gud og Jesus. I pinsemenigheten Filadelfia Sarpsborg ble jeg velsignet, men ikke døpt. Dette for at jeg senere skulle kunne ta mitt eget valg i henhold til hvilken vei i livet jeg ville velge.

Nå er veien for meg helt klart Jesus, men det har ikke alltid vært slik. Jeg gikk i menigheten gjennom min oppvekst. Etterhvert kalte jeg meg en kristen, men jeg klarte ikke stå for det. Senere ser jeg at dette skyldtes at jeg ikke hadde noen personlig relasjon med Gud. Jeg lot ham ikke styre livet mitt. Når jeg var 12 år gammel sa jeg til faren min at jeg ville døpes. Jeg ble døpt og følte meg ren og skyldfri. Helt tilgitt! Men min tro var ennå ikke sterk nok, og min relasjon til Gud var ikke dyp nok til å kunne stå for det hvor enn jeg gikk. Tror dette var av frykt for ikke å bli akseptert.

Så jeg falt litt bort fra Jesus og fortsatte å ikke stå for at jeg egentlig var en kristen. Jeg kjente at det var noe som manglet, og jeg hadde aldri hadde klart å ta steget videre med Jesus. Så gikk jeg på ungdomsmøter og kalte meg kristen og levde egentlig to liv. Ett på skolen og ett på ungdomsmøtene. Klarer ikke helt å sette forklaringen på det, men etter som tiden gikk og jeg ble eldre møtte jeg Jesus på en annen måte. Jeg begynte å føle meg helt utrolig hjemme i ungdomsmiljøet i Filadelfia, men Jesus kjente jeg ikke så veldig mye til. Bare innimellom, og jeg så folk rundt meg synge med hender i været, og jeg tenkte; hvordan kan jeg komme dit?   

Men jeg ble bedre kjent med Gud og begynte å kunne si at jeg var en kristen. Jeg var nå rundt 14 år gammel. Når jeg var 15 hadde jeg et helt greit kristent liv. Så spurte en av mine kamerater om jeg ville bli med på misjonstur med Mission Adventures. Jeg ba til Gud om jeg skulle dra eller ei, men var redd. Jeg ville ha dypere rot i troa og tenkte en slik tur ville gi meg sterkere opplevelser med Gud. Så jeg fortsatte å be, og jeg visste hele tiden at jeg kom til å dra. Så dro jeg til Grimerud Gård for training før jeg skulle reise ut til Latvia for å fortelle hva jeg trodde på. Den tredje dagen på Grimerud ba jeg til Jesus om at han måtte vise seg for meg slik at jeg kunne dra ut og fortelle om ham. Jeg trengte å vite at han var med. Og mens jeg ba inne i meg begynte jeg brått å snakke bønnen og jeg ble helt paff og gråt som et lite barn, og forstod hvor stor Jesus var.

Så reiste jeg til Latvia. Vi bodde i en liten landsby med rundt 30 innbyggere. Det skjedde masse kult med Gud under den turen som har forandret meg på mange måter. Når jeg kom hjem kunne jeg stå helt og fullt for min tro. Jeg begynte å reise på flere festivaler og tok skritt videre i mitt forhold til Gud. Gud ble bare større og større for meg. Siden jeg reiste har jeg opplevd så utrolig mye stort med Gud og ønsker bare at alle andre skal kunne føle det samme som meg. Den følelsen man får når man står framfor Gud er så utrolig! Du føler deg så elsket som du aldri har gjort. Må oppleves!

Så fortalte jeg mennesker om dette og siden den stund har jeg vært så heldig at jeg kunne lede en kamerat til Jesus! Det å være kristen er ikke kjipt. Det er bare helt rått! Opplevelser daglig med Jesus. En venn som jeg kan komme til. Han som døde for meg slik at jeg kan være uten synd! Han jeg deler sorg og glede med. Han jeg nå aldri kan klare meg uten. Jeg vil at alle skal kunne få møte denne herligheten. Så søk Gud av hele deres hjerter og Gud vil ta imot dere!

Anders Martin Hjelmark

Skrevet av: 2007-01-01 00:00:00 Endret av: frank 2008-04-22 15:40:00
Copyright © 2008 Oneweb. Alle rettigheter forbeholdes.
Designet av Rabbel Design  |  Utviklet av iProg
Om ikke lenge kommer det en ny julevideo her på oneway.no!
Daniel 30nov 23:23
Sommeren er definetivt over og arbeidet med flere videoer til oneway.no begyner :)
Daniel 14sep 15:20
Denne påsken kommer det en ny serie som heter "Påskedramaet" opp på oneway.no En episode vil komme hver dag i løpet av påsken!
Daniel 26mar 17:29
Flere videoer med webpastoren kommer etterhvert. Til påske kommer også en ny serie som handler om påske!
Daniel 26feb 13:26
Vi jobber nå med en undervisningsserie som heter webpastoren. Videoer kommer fremover!
Daniel 14jan 19:49
Om ikke lennge kommer årets julevideoer opp på oneway.no :)
Daniel 13des 23:03
Torsdag 29 okt. spiller vi inn en ny undervisnings video med Helge Terje Gilbrandt. Vi håper at det kan bli en serie med bra undervisning.
jostein 24okt 21:22
De siste studiobitene til ungdomstvprogrammet er nå spilt inn. Dette blir kjempebra, nå gjennstår bare klipping!
Daniel 24mar 13:57
Neste uke skal vi spille inn siste stuiobit til ungdomstv programet. De siste forberedelsene i studio som lys og kulisser gjøres denne uken :)
Daniel 18mar 08:09
Vi planlegger å spille inn den siste biten av piloten for ungdomsTV-programet i slutten av denne måneden.
Daniel 2mar 17:48
TV: Musikkvideoen med compass, kortfilmen og intervjuet med Andreas Håtveit er ferdigredigert.
Daniel 2mar 17:48
Ungdoms TV, i helga har tv crew jobba med redigering av innslag i piloten. Dette går fremover og blir veldig bra.
jostein 28okt 23:17
Nå kan du se hvem som er innlogget under brukere, du får også se profilbilde.
oe.elvik 24okt 15:47
Denne uken er det full fokus på å utvikle nettløsning til Menigheter på Oneway Mediasenter. Vi regner med å ha "Oneweb" klar 1. januar 2009
jostein 21okt 11:33
Noen har hatt problemer med å måtte logge inn to ganger før inloggingen skal holde seg. Dette skal nå være fikset.
oe.elvik 13okt 13:49
Menyen er forbedret.
frank 2sep 11:41
Hei, på TV fronten begynner Daniel på fast praksisplass på Oneway hver onsdag. Det blir toppers, Daniel er en kreativ, engasjert og positiv gutt.
jostein 1sep 21:57
Da er sommerferien over for oss i oneway og vi fortsetter jobben med å ta oneway.no til nye høyder.
oe.elvik 19aug 11:18
TV team: Kortfilmen, musikkvideoen og intervjuet med andreas håtveit er nå i redigeringsfasen. Etter det gjenstår fargekorigering og lydarbeid.
Daniel 18jul 13:17
Lagt til flere "interesser" og "stiler" under oppdatering av profilen
frank 20jun 13:30
TV team I dag er det opptak av kortfilm på Hønefoss. Olav, Daniel og Solfrid reiste fra Oneway. Robert, Audun og en bra gjeng er engasjert der oppe.
jostein 18jun 00:12
TV team. Torsdag 12 juni var vi på Hermon og hadde intervju med Andreas Håtvedt til ungdoms tv.
jostein 18jun 00:09
Sletting av meldinger og kommentarer er nå mulig.
oe.elvik 16jun 15:54
Nå er det plass til flere bilder i galleriet til brukerene
oe.elvik 16jun 15:54
Spør oss funker nå.
oe.elvik 16jun 13:36
En del bugs er fjernet. Fint om dere vil rapportere feil videre.
oe.elvik 16jun 13:35
Enderlig er den etterlengtede shoutboxen på plass. Slå dere løs brukere!
oe.elvik 16jun 13:34
Da har vi fått nyhetsblogg som oneway crew vil skrive litt i.
oe.elvik 16jun 13:33
Annonse Revisjon Sør as Tannlege Magne Borge Signal Sko as Aalsgate 13 REMA 100 Nenset Energus Jes Eiendom

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (18)