OneWay - Artikkel - Den store misforståelsen
OneWay > Artikkel > Den store misforståelsen

På egne ben

VAR er en som interreserer seg for .

Den store misforståelsen

Må du gå i kirka for å ha en mulighet til å møte Gud? Må du endre på mye for at Gud skal elske deg? Tror du alt det som sies om Gud gjelder bare de andre og ikke deg? Tror du at Gud sitter et sted langt unna og venter på at du skal klore deg opp til ham? Vi skriver om den store misforståelsen...

Det finnes en stor og utrolig utbredt misforståelse. Det finnes hiphop'ere som tror på den. Det finnes fjortiser som tror på den.  Det finnes rørleggere som tror på den. Det finnes homofile som tror på den. Det finnes datanerder som tror på den. Det finnes helikopterpiloter som tror på den. Det finnes alkoholikere som tror på den. Det finnes fotballspillere som tror på den. Det finnes førskolelærere som tror på den. Det finnes prostituerte som tror på den. Det finnes mordere som tror på den. Det finnes webmastere som tror på den. Det finnes ballettdansere som tror på den. Det finnes partyløver som tror på den. Det finnes telemontører som tror på den. Det finnes uføre som tror på den.

Misforståelsen: Gud elsker bare de som tror på ham. Vår tankegang: Hvis noen gir meg en fin gave, da blir jeg glad i dem. Hvis noen gir meg en på tryne, da blir jeg sur på dem. Men Gud er ikke slik! Elsker Gud meg? «Men jeg er jo ikke religiøs.» Tror du Gud er så teit at han bare elsker de som går i kirka? Eller bare de som leser i bibelen og ber? Tror du at du noen gang vil kunne strekke opp til Gud gjennom å være snill og grei? «Men du veit ikke om alt det gale jeg har gjort!» Nei, og det er jeg sabla glad for. Gud veit om alt du har gjort. Og han veit om alle de skitne tankene du har hatt. På tross av dette elsker han deg. Utrolig?

«Dersom en av dere eier hundre sauer og mister én av dem, lar han ikke da de nittini være igjen ute i ødemarken og leter etter den som er kommet bort, til han finner den?» Er du lost? Sånn er'n bare «Gud er kjærlighet» står det i Bibelen. Det er ikke bare det at Gud har kjærlighet til noen få utvalgte mennesker. Gud er kjærlighet. Det er hans natur. Han er kjærlighet. Derfor elsker han. Ikke med masse betingelser og krav. Nei, han elsker selv om han ikke får noe tilbake. Går du til legen når du er frisk? Jesus var på besøk hos noen, og sammen var det mange som aldri pleide å gå i synagogen. De religiøse ble sinte på Jesus og spurte «Hvorfor spiser han sammen med disse synderne?» Da Jesus hørte detta sa han: «Det er ikke de friske som trenger lege, men de syke.» Kanskje du trenger å ta en tur til legen? Ta kontakt! Hva hjelper det å ha en far som du ikke kjenner? Hva hjelper det å ha 50.000 i lommeboka hvis du ikke bruker dem? Hva hjelper det om verdens største kjærlighet finnes, men du tar den aldri imot. Gud elsker deg uansett. Du bør la han få lov. 

Gud elsker deg. Gud elsker spebarn. Gud elsker hiphop'ere. Gud elsker fjortiser. Gud elsker rørleggere. Gud elsker homofile. Gud elsker datanerder. Gud elsker helekopterpiloter. Gud elsker alkoholikere. Gud elsker fotballspillere. Gud elsker førskolelærere. Gud elsker prostituerte. Gud elsker mordere. Gud elsker webmastere. Gud elsker balettdansere. Gud elsker partyløver. Gud elsker telemontører. Gud elsker uføre. Gud elsker dj'er. Gud elsker sykepleiere. Gud elsker kongen. Gud elsker Osama Bin Laden. Gud elsker hasjrøykere. Gud elsker journalister. Gud elsker karrikaturtegnere. Gud elsker muslimer. Gud elsker jøder. Gud elsker trapesartister. Gud elsker venstrehendte. Gud elsker skatere. Gud elsker lærere. Gud elsker skolebarn. Gud elsker isdansere. Gud elsker webdesignere. Gud elsker bergensere. Gud elsker narkomane. Gud elsker sigøynere. Gud elsker ablegøyemakere. Gud elsker bråkmakere. Gud elsker bankranere. Gud elsker kunstnere. Gud elsker elektrikkere. Gud elsker bussjåfører. Gud elsker fallsjermhoppere. Gud elsker kurlingspillere. Gud elsker rallybilsjåfører. Gud elsker ...

Skrevet av: 2006-03-10 13:31:31 Endret av: erikandre 2008-06-19 14:02:00
Copyright © 2008 Oneweb. Alle rettigheter forbeholdes.
Designet av Rabbel Design  |  Utviklet av iProg
Om ikke lenge kommer det en ny julevideo her på oneway.no!
Daniel 30nov 23:23
Sommeren er definetivt over og arbeidet med flere videoer til oneway.no begyner :)
Daniel 14sep 15:20
Denne påsken kommer det en ny serie som heter "Påskedramaet" opp på oneway.no En episode vil komme hver dag i løpet av påsken!
Daniel 26mar 17:29
Flere videoer med webpastoren kommer etterhvert. Til påske kommer også en ny serie som handler om påske!
Daniel 26feb 13:26
Vi jobber nå med en undervisningsserie som heter webpastoren. Videoer kommer fremover!
Daniel 14jan 19:49
Om ikke lennge kommer årets julevideoer opp på oneway.no :)
Daniel 13des 23:03
Torsdag 29 okt. spiller vi inn en ny undervisnings video med Helge Terje Gilbrandt. Vi håper at det kan bli en serie med bra undervisning.
jostein 24okt 21:22
De siste studiobitene til ungdomstvprogrammet er nå spilt inn. Dette blir kjempebra, nå gjennstår bare klipping!
Daniel 24mar 13:57
Neste uke skal vi spille inn siste stuiobit til ungdomstv programet. De siste forberedelsene i studio som lys og kulisser gjøres denne uken :)
Daniel 18mar 08:09
Vi planlegger å spille inn den siste biten av piloten for ungdomsTV-programet i slutten av denne måneden.
Daniel 2mar 17:48
TV: Musikkvideoen med compass, kortfilmen og intervjuet med Andreas Håtveit er ferdigredigert.
Daniel 2mar 17:48
Ungdoms TV, i helga har tv crew jobba med redigering av innslag i piloten. Dette går fremover og blir veldig bra.
jostein 28okt 23:17
Nå kan du se hvem som er innlogget under brukere, du får også se profilbilde.
oe.elvik 24okt 15:47
Denne uken er det full fokus på å utvikle nettløsning til Menigheter på Oneway Mediasenter. Vi regner med å ha "Oneweb" klar 1. januar 2009
jostein 21okt 11:33
Noen har hatt problemer med å måtte logge inn to ganger før inloggingen skal holde seg. Dette skal nå være fikset.
oe.elvik 13okt 13:49
Menyen er forbedret.
frank 2sep 11:41
Hei, på TV fronten begynner Daniel på fast praksisplass på Oneway hver onsdag. Det blir toppers, Daniel er en kreativ, engasjert og positiv gutt.
jostein 1sep 21:57
Da er sommerferien over for oss i oneway og vi fortsetter jobben med å ta oneway.no til nye høyder.
oe.elvik 19aug 11:18
TV team: Kortfilmen, musikkvideoen og intervjuet med andreas håtveit er nå i redigeringsfasen. Etter det gjenstår fargekorigering og lydarbeid.
Daniel 18jul 13:17
Lagt til flere "interesser" og "stiler" under oppdatering av profilen
frank 20jun 13:30
TV team I dag er det opptak av kortfilm på Hønefoss. Olav, Daniel og Solfrid reiste fra Oneway. Robert, Audun og en bra gjeng er engasjert der oppe.
jostein 18jun 00:12
TV team. Torsdag 12 juni var vi på Hermon og hadde intervju med Andreas Håtvedt til ungdoms tv.
jostein 18jun 00:09
Sletting av meldinger og kommentarer er nå mulig.
oe.elvik 16jun 15:54
Nå er det plass til flere bilder i galleriet til brukerene
oe.elvik 16jun 15:54
Spør oss funker nå.
oe.elvik 16jun 13:36
En del bugs er fjernet. Fint om dere vil rapportere feil videre.
oe.elvik 16jun 13:35
Enderlig er den etterlengtede shoutboxen på plass. Slå dere løs brukere!
oe.elvik 16jun 13:34
Da har vi fått nyhetsblogg som oneway crew vil skrive litt i.
oe.elvik 16jun 13:33
Annonse Revisjon Sør as Tannlege Magne Borge Signal Sko as Aalsgate 13 REMA 100 Nenset Energus Jes Eiendom

Error. Page cannot be displayed. Please contact your service provider for more details. (26)